
Як вимкнути синхронізацію Google?
Вимкнувши синхронізацію, ви також вийдете з облікового запису в інших сервісах Google, як-от Gmail.
- Відкрийте Chrome на комп'ютері.
- Угорі праворуч натисніть значок профілю Синхронізацію ввімкнено.
- Виберіть Вимкнути.
Що буде якщо відключити синхронізацію?
Важливо знати про синхронізовані дані: Якщо ви видалите синхронізований файл на одному пристрої, його буде видалено з усіх ваших пристроїв. Якщо ваші синхронізовані файли уражені вірусом або пошкоджені, файли на інших пристроях також будуть пошкоджені.
Як зняти синхронізацію з телефоном?
Як вимкнути автоматичну синхронізацію
- Відкрийте додаток Налаштування.
- Натисніть Паролі, ключі доступу й автозаповнення. Якщо на вашому пристрої кілька облікових записів, виберіть той, який потрібно синхронізувати.
- Виберіть Синхронізація облікового запису.
- Вимкніть додатки, які не потрібно автоматично синхронізувати.
Як зняти синхронізацію?
- Відкрийте Chrome на пристрої Android.
- Праворуч від адресного рядка натисніть значок "Налаштування" .
- Угорі натисніть назву облікового запису.
- Натисніть Вийти.
Коли ви ввійшли в обліковий запис · Відкрийте Chrome Chrome на пристрої Android. · Перейдіть на сторінку chrome.google.com/sync. · Натисніть Видалити дані.
Переходимо до налаштувань. · Заходимо у вкладку «Синхронізація» або «Акаунти». · Серед доступних акаунтів для синхронізації вибираємо потрібний.